Rušenja, štemanja i odvoz šute

Rušenja, štemanja i odvoz šute

Vrijeme je početka radova, a nemate dovoljno alata, snage i stručnog znanja? Na kraju, ne znate kud sa silnim otpadom i šutom?

 

Ne brinite, naša ekipa riješit će sve Vaše brige i probleme.

Počinjemo s postavljanjem servisne utičnice kod električnog brojila, koja će omogućiti da imamo struju za potrebne alate i opremu, te koja će spriječiti električne kratke spojeve (tzv. kuršlus) i zapaljenja. Ovaj dio procesa je ključan, a ukoliko bi se izbjegao doveo bi moguće do ugroze zdravlja i života Vaše obitelji kao i velike štete na Vašoj imovini. Bez obzira radite li rušenja sami, s nama ili s bilo kim drugim svakako treba prvo isključiti sve strujne kablove u Vašem stanu ili kući, te instalirati servisnu utičnicu!

Nakon toga kreće "stress relieve & relax therapy" ... dižemo stare parkete, štemamo stare pločice, skidamo stara vrata i prozore, štemamo ili režemo staru žbuku, probijamo ili rušimo zidove, štemamo i skidamo staru glazuru, rastavljamo stare bojlere, demontiramo stare umivaonike, wc školjke i kade ... a dozvolit ćemo i Vama pokoji udarac maljem, naravno uz strogi nadzor našeg tima!

Jednom kad je sve gotovo sav otpad i šuta se vreća i odvozi na propisano odlagalište građevinskog i glomaznog otpada - kako brinemo o Vašoj budućnosti, tako moramo brinuti i o budućnosti našeg okoliša i prirode!

Na kraju dana Vaš stan ili kuća čista je i pometena, te spremna za daljnje radove.

 

galerija slika

 • rusenja-01
 • rusenja-02
 • rusenja-03
 • rusenja-04
 • rusenja-05
 • rusenja-06
 • rusenja-07
 • rusenja-08
 • rusenja-09
 • rusenja-10
 • rusenja-11

Super su dečki, otišli smo na more, vratili se, sve je bilo gotovo i super napravljeno! Oduševilo nas je to što su apsolutno sve fotografirali da dokažu kako su sve napravili prema dogovoru! Topla preporuka!

Ivan i Maja

Kupili smo stari stan kojeg smo odlučili kompletno renovirati. Morali smo apsolutno sve razbiti i maknuti. Branko (zvan Pajser) i Zvonac (zvan Buldožer) sve su porazbijali, pokupili i odvezli u par dana. Još uvijek ne vjerujemo koliko je sve bilo brzo i tiho da susjedi nisu niti jednom prigovorili. Na kraju su tako sve počistili da smo se šalili kako je zapravo sve spremno za useljenje!

Božidar i Nikolina

Od početka smo bili protiv knaufa, htjeli smo zidati jer smo se naslušali svakakvih priča o knauferima u Zagrebu! Saša i Hrvoje su objasnili što točno kod drugih ne valja u radu i kako se mora raditi po standardu! Nismo mogli vjerovati koliko su temeljito pratili propisani standard proizvođača "Kanuf", kojeg su nam dali na početku suradnje. Sve profile polijepili su s brtvenim trakama i uvijek su koristili cijele ploče, a ne ficleke, svaki sloj su temeljito zafugirali s nekakvim trakama, a na kraju su sve premazali s uniflotom radi dugotrajne zaštite od pucanja spojeva. Sve kutne spojeve su armirali ili s kutnom trakom ili s aluminijskom kutnom šinom. Toliko je sve na kraju izgledalo fantastično da nismo mogli razlikovati betonski i knauf zid. Razgovarali smo s više knaufera prije odabira i nitko nam nije želio ponuditi ovu razinu kvalitete po toj cijeni!

Dimitar i Nina