Kontaktirajte nas - Adaptacije Zagreb

Kontaktirajte nas

Adaptacije Zagreb nude završne radove u graditeljstvu.

Primarno smo fokusirani na adaptacije stanova i kuća pri čemu fleksibilno možemo odgovoriti svakom izazovu, od manje renovacije kuhinje i kupaone do kompletnog uređenja objekta.

Tim od gotovo 15 ljudi može se nositi s apsolutno svakim zadatkom na najvišoj razini pozornosti i kvalitete.

Koristimo kvalitetne materijale s garancijom proizvođača, radimo sve po propisanim standardima i uputstvima o čemu temeljito informiramo investitore.

S investitorima dogovaramo odabir materijala, pazeći na kvalitetu, ali i na raspoloživi budžet. Ako to žele, mogu si po našem popisu sami nabaviti materijal (primjerice zbog kupovine na rate putem kartica).

Sve temeljito fotografiramo kao dokaz kvalitete i razine izvršenih radova.

Investitori s nama dogovaraju sve etape projekta, te mogu biti prisutni tijekom radova, naravno, uvažavajući sva pravila zaštite na gradilištu.

Jednako tako, investitori odlučuju što si žele napraviti sami radi uštede (ako to žele), a mi ćemo ih bezrezervno savjetovati kako da sve obave najjednostavnije i najkvalitetnije.

Svaki projekt vodi se po situacijama, a tako se i plaća čime su investitori zaštićeni od bilo kakvih neugodnih situacija.

Pored građevinskih usluga, investitorima možemo ponuditi nabavku opreme (sanitarije, keramika, laminat, parket, stolarija, kućanski aparati i drugo) po znatno nižim cijenama (dijelimo naš rabat). Naši dobavljači su Nord, Keraterm, Elipso, Bauhaus, Enmon, Ikoma i drugi.

 

Za sva pitanja slobodno nas nazovite ili pošaljite mail. Možete popuniti i donji obrazac na koji ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Telefon: 099/ 685 2524

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Dečki su super, nemaju nikakvih problema s nadzorom, cijelo vrijeme smo bili prisutni i sudjelovali smo u svim odlukama, svaki detalj su nam temeljito objasnili kako i zašto, a nakon svake faze adaptacije radili su zaključak kojeg smo potpisivali!

Dario i Neva

Dečki su pravi! Dozvolili su nam da budemo tamo cijelo vrijeme dok oni rade. Nemaju nikakvih problema s nadzorom. Zajedno smo kupovali materijal preko njihovih partnera, doveženo za dan-dva, imali smo potpuni uvid u kvalitetu i trošak materijala. Fantastično!

Zoran i Marta

Glazuraš Stipo doslovno je u jednom danu napravio glazuru! Ujutro smo pratili pripreme i otišli na posao. Kad smo se vratili glazura se već polirala. Nevjerojatno!

Tomislav i Božena