Kontaktirajte nas - Adaptacije Zagreb

Kontaktirajte nas

Adaptacije Zagreb nude završne radove u graditeljstvu.

Primarno smo fokusirani na adaptacije stanova i kuća pri čemu fleksibilno možemo odgovoriti svakom izazovu, od manje renovacije kuhinje i kupaone do kompletnog uređenja objekta.

Tim od gotovo 15 ljudi može se nositi s apsolutno svakim zadatkom na najvišoj razini pozornosti i kvalitete.

Koristimo kvalitetne materijale s garancijom proizvođača, radimo sve po propisanim standardima i uputstvima o čemu temeljito informiramo investitore.

S investitorima dogovaramo odabir materijala, pazeći na kvalitetu, ali i na raspoloživi budžet. Ako to žele, mogu si po našem popisu sami nabaviti materijal (primjerice zbog kupovine na rate putem kartica).

Sve temeljito fotografiramo kao dokaz kvalitete i razine izvršenih radova.

Investitori s nama dogovaraju sve etape projekta, te mogu biti prisutni tijekom radova, naravno, uvažavajući sva pravila zaštite na gradilištu.

Jednako tako, investitori odlučuju što si žele napraviti sami radi uštede (ako to žele), a mi ćemo ih bezrezervno savjetovati kako da sve obave najjednostavnije i najkvalitetnije.

Svaki projekt vodi se po situacijama, a tako se i plaća čime su investitori zaštićeni od bilo kakvih neugodnih situacija.

Pored građevinskih usluga, investitorima možemo ponuditi nabavku opreme (sanitarije, keramika, laminat, parket, stolarija, kućanski aparati i drugo) po znatno nižim cijenama (dijelimo naš rabat). Naši dobavljači su Nord, Keraterm, Elipso, Bauhaus, Enmon, Ikoma i drugi.

 

Za sva pitanja slobodno nas nazovite ili pošaljite mail. Možete popuniti i donji obrazac na koji ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Telefon: 099/ 685 2524

E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Super su dečki, otišli smo na more, vratili se, sve je bilo gotovo i super napravljeno! Oduševilo nas je to što su apsolutno sve fotografirali da dokažu kako su sve napravili prema dogovoru! Topla preporuka!

Ivan i Maja

Kad smo počeli s adaptacijom nikako nismo mogli vizualizirati konačan rezultat. Saša je napravio 3D nacrt kojim nam je doslovno naslikao što će i kako biti na kraju posla. To nismo vidjeli nigdje, a prije odabira ove ekipe razgovarali smo s više od 20 majstora. Cijena je bila toliko prihvatljiva da nam je bilo neugodno...

Josip i Jasna

Kupili smo stari stan kojeg smo odlučili kompletno renovirati. Morali smo apsolutno sve razbiti i maknuti. Branko (zvan Pajser) i Zvonac (zvan Buldožer) sve su porazbijali, pokupili i odvezli u par dana. Još uvijek ne vjerujemo koliko je sve bilo brzo i tiho da susjedi nisu niti jednom prigovorili. Na kraju su tako sve počistili da smo se šalili kako je zapravo sve spremno za useljenje!

Božidar i Nikolina