PVC vanjska stolarija i drvena unutarnja  stolarija

PVC vanjska stolarija i drvena unutarnja stolarija

Putem naših kooperanata možemo Vam ponuditi izradu po mjeri unutarnje i vanjske stolarije!

 

Vanjska stolarija obilježena je viskokvalitetnim Salamander profilima (SL76, Uf=1.3), Siegenia (Titan AF) okovima, te vrhunskim roletama (lamele aluminijske, termoizolirajuće, ispunjene poliuretanom, plastificirane).

Stakla su troslojna visokog energetskog i antiakustičnog razreda (staklo 4 low-e + 14 argon + 4 + 14 argon + 4 low-e, Ug=0.6 W/m2K)

Dodatne opcije su klupčice, vanjski lim i komarnici.

Ova stolarija je iznimno visoke kvalitete i postojanosti, a za Vas možemo osigurati kvalitetne rabate i time značajno nižu cijenu za vrhunski proizvod.

  • 010-PVC-PROZOR-SA-ROLETOM-ROLO-KOMARNICI
  • 011-PVC-PROZOR-SA-ROLETOM
  • 012-AL-OTKLOPNO-KLIZNA-STIJENA
  • 013-AL-OTKLOPNO-KLIZNA-STIJENA

 

Unutarnja stolarija obilježena je visokovalitetnim drvetom, okovima i završnom obradom. Sve se mjeri i izrađuje prema Vašim postojećim otvorima

  • vrata-01
  • vrata-02
  • vrata-03
  • vrata-04
  • vrata-05

Strujić Jura je zakon! Polako, ali sigurno! S njim nema žurbe, ali toliku preciznost i temeljitost nisam vidjela nigdje, posebno ne u građevini. Čovjek je slušao što želim i nakon toga dao svoje sugestije, super brzo kopča i još bolje radi...

Magdalena

Potres mi je poprilično oštetio zidove, žbuka je popucala i popadala i bila sam sigurna da ću bankrotirati na adaptaciji. Hrvoje je temeljito očistio sve pukotine i nakon toga sve zažbukao, ogletao i okrečio. Stan izgleda bolje nego ikad, a cijena je bila stvarno pristojna!

Marija

Od početka smo bili protiv knaufa, htjeli smo zidati jer smo se naslušali svakakvih priča o knauferima u Zagrebu! Saša i Hrvoje su objasnili što točno kod drugih ne valja u radu i kako se mora raditi po standardu! Nismo mogli vjerovati koliko su temeljito pratili propisani standard proizvođača "Kanuf", kojeg su nam dali na početku suradnje. Sve profile polijepili su s brtvenim trakama i uvijek su koristili cijele ploče, a ne ficleke, svaki sloj su temeljito zafugirali s nekakvim trakama, a na kraju su sve premazali s uniflotom radi dugotrajne zaštite od pucanja spojeva. Sve kutne spojeve su armirali ili s kutnom trakom ili s aluminijskom kutnom šinom. Toliko je sve na kraju izgledalo fantastično da nismo mogli razlikovati betonski i knauf zid. Razgovarali smo s više knaufera prije odabira i nitko nam nije želio ponuditi ovu razinu kvalitete po toj cijeni!

Dimitar i Nina